Eddigi munkáink

Weboldal készítés

Vit-Tech Pro

Egy fiatalokból álló gép- és szerszámgyártó csapat keresett meg minket, hogy egy olyan weboldalt csináljunk nekik, ahol be tudják mutatni szolgáltatásaikat, eddigi munkáikat és felhasználói élmény szempontjából is modern, de könnyen átlátható.

vittech pro honlap
vittech pro honlap
vittech pro honlap
magtar #1
magtár #2
magtar #3
Weboldal készítés

Magtár Győr

A Magtár megkeresésére régi és elhanyagolt weboldalukat terveztük újra. A cél az volt, hogy az oldal igazodjon a hely megújult, fiatalos hangulatához és kellő információval lássa el a látogatókat a Magtárban található játékokról.

Weboldal készítés

Cinege Café

Újonnan nyíló kávézóként az igény egy egyoldalas honlap volt, ahol megtalálhatók a főbb információk. Kérésük az volt, hogy az oldal visszatükrözze a környezettudatosságot és fenntarthatóságot, amit a kávézó is képvisel.

cinege #1
cinege #2
cinege #3
drgyurkovics #1
drgyurkovics #2
drgyurkovics #3
Weboldal készítés

dr. Gyurkovics Bence

Egy elegáns, letisztult profil oldal, a legfontosabb információkkal és elérhetőségekkel. Az oldal design-ját a meglévő logó színeihez és hangulatához igazítottuk.

Weboldal és social media marketing

Laptopman

Ez a projekt nem a nulláról kezdődött hanem a meglévő de elavult platformokat kellett felturbózni/újragondolni. Készítettünk egy új weboldalt, és frissen tartjuk az elhanyagolt social media felületeket.

laptopman #1
laptopman #2
laptopman #3
sugarcso #1
sugarcso #2
sugarcso #3
Weboldal készítés

Sugárcső-Szervíz Kft.

Bár a cég több mint 20 éve létezik, korábban nem volt szükségük online jelenlétre. Kérésük egy olyan egyszerű webes felület volt ahol be tudják mutatni cégük termékeit és szolgáltatásait.

Ha tetszett amit láttál és szívesen dolgoznál velünk egy közös projekten, vedd fel velünk a kapcsolatot!

blackand_logo_feher50